nlc.hu
Család

Első fotók az ismét várandó Sophie Turnerről

Árulkodó lesifotók: második gyerekét várja Sophie Turner

A Trónok harca színésznője, Sophie Turner és Joe Jonas első gyereke még 2020 nyarán született meg, és úgy fest, a másodikra nem kellett sokat várni. Ezek a fotók sokat elárulnak.
Sophie Turner és Joe Jonas a Super Bowlon

Sophie Turner és férje, Joe Jonas a sztárok egyik kedvenc gyülekezőhelyére, a Super Bowlra is ellátogatott, és már az ott készült fotók egy kicsit gyanúsak lehettek, ugyanis a színésznő egy hosszú, bő pólót visel rajtuk, amit inkább csak olyan képeken lehet látni egy hozzá hasonló kaliberű sztáron, amikor mondjuk leugrik a boltba kenyérért. Persze ez még önmagában kevés lenne a lebukáshoz. Ehhez kellettek a Daily Mail lesifotói is, akik a kis család egy Los Angeles-i sétáját kapták lencsevégre – írja a 24.hu.

Nemcsak a pocak árulkodó, hanem az is, hogy Turner a kezével a hasát fogja. Mivel az első gyermekük esetében sem kürtölték világgá a várandósságot, kizárólag a gyerek születése után adtak ki a közleményt, valószínűleg most is hiába várunk majd arra, hogy a pár megerősítse a gyerekvárás tényét, bár tény, e képek után eléggé meglepődnénk, ha valami más állna a fotók mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top