nlc.hu
Sztárok
Erős Antónia a házassága mélypontjairól

Erős Antónia a házasságáról: „Nálunk is vannak vacak időszakok”

A híradós ritkán beszél a magánéletéről, de most kivételt tett.

Erős Antónia nem szerepel bulvárlapok címlapján, nincsenek botrányai, 25 éve boldog házasságban él. A magánéletéről nagyon ritkán nyilatkozik, most mégis betekintést engedett a kapcsolatába.

Erős Antónia

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

„Mi a jó házasság receptje? Talán az, hogy a mélypontokon is ki kell tartani, és hinni abban, hogy lesznek még boldogabb napjaink együtt. Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért, ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit. Hosszú távú, harmonikus kapcsolatban szerintem el kell engedni az önzést, és még inkább így van ez, amikor megszületnek a közös gyerekek. Szonja és Matyi születése után tanultam meg igazán, hogy nem én vagyok a világ közepe, és ez így van jól. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy családot egyben tartani és egészséges lelkű gyerekeket nevelni kőkemény meló” – részletezte a Meglepetés magazinnak Erős Antónia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top