nlc.hu
Sztárok

Így érzi magát a szakítás után Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián a szakítás után: „Nyitott vagyok rá, hogy megjöjjön a nő, akivel leélhetem az életem”

A bor kihozza Krisztiánból a romantikus énjét.

Zámbó Krisztián és exe, Zsuzsi pár hete szakítottak. Az énekes akkor azt mondta, jól van, és barátságban váltak el, ám közösségi oldalain mégis úgy tűnik, megviseli a szakítás.

Zámbó Krisztián

Fotó: Facebook

„Nyilván vannak nehezebb óráim. Egyedül ülök itthon ebben a nagy lakásban, nincs kihez hozzábújni elalváskor, megiszom egy kis bort és kijön belőlem a romantikus énem, aztán ilyeneket posztolok – mondta a Borsnak arra, hogy valamelyik nap a Fekete vonat – Hol van az a lány című számát tette közzé. – De összességében azt tudom mondani, hogy nem vagyok magam alatt, nem omlottam össze. Zsuzsival jóban vagyunk, találkozunk is, még az is lehet, hogy egyszer újra egymásra találunk. Vagy nem. Most, hogy újra szingli vagyok, elég sok hölgy ír rám. Talpraesett vagyok, van önbizalmam, ez bejön a nőknek. Nem erőltetem, de nyitott vagyok rá, hogy megjöjjön a nő, akivel leélhetem az életem hátralévő részét” – magyarázta az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top