nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina felhúzta magát

Gombos Edina megosztott magáról pár fotót, hogy a bulvárlapok ne a régi képeit használják

Évekkel ezelőtti kép jelent meg róla az egyik hetilapban.

Gombos Edináról egy régi, TV2-es képet használt az egyik hetilap a címlapján, ami miatt eléggé kiakadt a már évek óta Amerikában élő, egykori tévés. Egy hosszú posztot osztott meg azzal kapcsolatban, hogy ez miért nem jó, illetve mellékelt pár képet, amit most már engedéllyel lehozhatnak a lapok.

Gombos Edina

Fotó: Instagram

„Egyetlen dologtól »rettegek« csupán, hogy akkor is egy ilyen pocakos terhesfotóval kerülök majd címlapokra, amikor már az unokáimat tologatom a babakocsiban! Kérem, ne kövessétek el századjára is azt a hibát, hogy egy negatív kicsengésű címet mosolygós kismamafotóval illusztráltok csupán azért, mert ez a kiköltözésünk előtti utolsó, legálisan használható TV2-es felvétel rólam a fotóarchívumban! Összeválogattam az újságoknak egy fotósorozatot magunkról. Nem profi képek, de legalább frissek, aktuálisak. Ezeket letölthetitek és nyugodtan használhatjátok, bármit is szeretnétek írni rólunk. Engedélyezem a megjelentetésüket” – írta az Itt van Amerika! nevű Instagram-oldalán Gombos Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top