nlc.hu
Sztárok

Keresztes Ildikó nagynéni lett

Nagynéni lett Keresztes Ildikó: „Egyelőre rám hasonlít”

Örül, hiszen nagynéniből csak egy van.

Keresztes Ildikó június elsején lett nagynéni, ugyanis megszületett unokahúga, Keresztes Jázmin. Ildikó ennek apropóján Marosvásárhelyre látogatott családjához és boldogan mesélt a Mokkában az Erdélyben töltött időszakról. 

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó a Mokkában

„A gyerek egyelőre rám hasonlít. Egy az egyben olyan a szeme, mint az enyém, a másik pedig hogy mély hangon üvölt tiszta erőből” – viccelődött az énekesnő.

„Hozzám vér szerint közelebbi baba már nem nagyon születhet, úgyhogy először meg voltam sértődve, mert azt gondoltam, hogy egyértelműen én leszek a keresztmama, és mondták, hogy nem, mert Erdélyben állítólag úgy van, hogy felkérnek meg jelentkezni kell. Mondtam, hogy én nem közösködök, nagynénije csak egy van. Úgyhogy ezt a posztot kibéreltem. Hosszú ideje Jázmin az első baba a nőkkel teli családban, ezért eleinte fiút vártak. Nagyon komoly székely menyecske lesz. Pont azért, mert nem lett fiú, ezért nagyon el fogjuk rontani.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top