nlc.hu
TV-sztárok

Keresztes Ildikó a nők mai helyzetéről

Keresztes Ildikó: „40 felett lettem igazán jó nő”

Az énekesnő szerint rendkívül nehéz helytállni a mai világban nőként, ahol gyakran előfordul, hogy a férfiak elhagyják párjukat egy fiatalabbért.

Keresztes Ildikó Özvegy Karnyóné szerepét alakítja Csokonai Vitéz Mihály komédiájában, a Turay Ida Színházban. Karaktere egyedül próbál boldogulni a világban, miután azt hiszi, a férje elhunyt. Az 57 éves énekesnő a szerepe kapcsán komoly kritikákat fogalmazott meg a nők mai helyzetére vonatkozóan – olvasható a legfrissebb BEST magazinban.

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó szerint a nőkkel szemben sokkal több az elvárás – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Vannak férfiak, akik azt várják el tőlünk, hogy vezessük a háztartást, legyen önálló karrierünk, és közben gyönyörűen nézzünk ki. (…) Kikérem magamnak ezeket az elvárásokat! Közben pedig számtalan nőnek egyáltalán nincs segítsége. (…) Most elvárják egy nőtől, hogy legyen takarítórobot, ételautomata, de közben tüzes szerető is” – jelentette ki Keresztes Ildikó, aki úgy véli, a férfiaknak sokkal könnyebb a dolga, mert velük szemben sokkal kevesebb az elvárás.

Még az idő múlása is a nőket diszkriminálja! Hányszor hallunk olyanról, hogy ha egy asszony idősebb lesz, a férje lecseréli egy húszévesre, neki meg fel kell építenie magát egyedül, és esetleg még közben felnevelni pár gyereket. Pedig én saját magamon is azt érzem, hogy 40 felett lettem igazán nő. Addigra békéltem meg önmagammal, előtte keresgéltem az utamat, de utána végre elkezdtem megszeretni önmagam” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST címlap

Olvass még Keresztes Ildikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top