nlc.hu
Életmód

Nehezen mond nemet Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikónak jól jött a pandémia, mert különben sosem állt volna le

Ildikónak a mai napig nehezére esik nemet mondani a felkérésekre.

Keresztes Ildikó eddigi legkiegyensúlyozottabb időszakát éli, de pörög az élet körülötte. Az RTL Reggeliben elmondta, szüksége volt már arra a pihenésre, amit a koronavírus-járvány kényszerített rá. 

Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó a RTL Reggeliben

„Nekem a pandémia időszaka az nagyon nagyon jól jött, mert előtte én nagyon kinyiffantottam magamat. Nekem nagyon kellett ez a pihenés. Ha nem jön ez az időszak, akkor magamtól valószínűleg nem tudok leállni. Most is nehéz szelektálni, de most ügyesebben csinálom. Nem szeretem már azt az állapotot, amikor azt érzem, hogy a-ból b-be próbálok túlélni. Nagyon nehéz, de ahhoz képest, amennyire nem irányítottam, próbálkozom” – mondta Ildikó, aki arról is beszélt, nehezére esik neki nemet mondani, mert a betyárbecsülete azt diktálja, hogy ha már elvállalt valamit, akkor azt végig is csinálja, de már nem mindenáron. 

„A jó akarom figyelmeztetnek rá, hogy az egészséged az első, mert te magadnak, te legyél az első, mert soha senkinek nem leszel olyan fontos, mint saját magadnak. Persze mindenki szeretné áttolni rajtam a vágyait” – tette hozzá az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top