nlc.hu
Életmód

Kompromittáló fotókat tart magánál Janza Kata

Janza Kata: ,,Kompromittáló fotóim vannak Keresztes Ildikóról”

Többek között egy közös nyaraláson készült fotókról is mesélt Janza Kata.

Bár Keresztes Ildikó előre figyelmeztette Janza Katát, hogy csak szépeket mondjon róla, és bár csupa jó dolgokat mesélt az énekesnőről, azért azt is elárulta a Mokka stúdiójában, hogy vannak kompromittáló fotói róla. A két színésznő 20 évvel ezelőtt Korfun nyaralt. Mesélt arról, hogyan telt meg egy karaokee bár, amikor Mester Tamással együtt énekelni kezdtek, és, hogy milyen csodálatos volt barátnőjével nyaralni.

,,Kompromittáló képeim is vannak Ildikéről meg rólam, egyszer, ha majd nem lesz pénzem, lehet, hogy piacra dobom” – mondta.

Majd egy kicsit komolyabb téma következett, méghozzá a darabról, amelyben ezúttal a színésznő játszik. A Veszedelmes viszonyok az 1988-as, azonos nevet viselő film alapján íródott a magyar nézőknek, musical formájában. ,,Tudjátok, amikor feltöltődik a színész is, a közönség is, a rendező is… Egy olyan elképesztő utazásban volt részünk, Veszedelmes Viszonyok ügyben, hogy azt hiszem ezt meg fogjuk jegyezni. Vannak olyan darabok, amelyek meghatározóak maradnak egy életen át”  – áradozott a darabról Janza Kata.

Janza Kata és Keresztesi Ildikó együtt nyaraltak

Janza Kata 20 éve együtt nyaralt Keresztesi Ildikóval (Fotó: smagpix.com)

A szerep kapcsán szóba került saját gyermekeivel való kapcsolata is, melyről lánya azt mondta, hogy egy csodálatos szövetség. A művésznő arról is beszélt, hogy mind a lánya, mind a fia gyakran beül az előadásaira. Sőt, Janka maga is színésznőnek tanul, és rendszeresen kikéri anyukája véleményét egy-egy monológjáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top