nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter spanyol felesége

Egy spanyol nő azt állítja, hogy Hajdú Péter az ő férje

Abszurd üzenetekkel bombázza a nő Hajdú Pétert és igazi feleségét.

Egy spanyol nő azt állítja a közösségi oldalon, hogy Hajdú Péter az ő férje. A Blikk szerint  egyre fenyegetőbb hangnemben írogató hölgy szerint Eszter visszaél Péter fényképeivel. „Hagyd békén a férjem fotóit, ha nem akarsz bajba kerülni! Ha nem teszed, lépéseket teszek, és jelentem a kamu profilt” – írta a nő a műsorvezető oldalára.

Mielőtt azt gondolnánk, hogy Hajdú Péter a bigámia bűnébe esett, a műsorvezető  gyorsan tisztázta az esetet.

Hajdú instagram oldala

Spanyol nő zaklatja Hajdúékat. Fotó: Instagram

“Szerintem ez nő masszív orvosi eset. Találkoztam már hasonlóval, de ő talán komolyabb is a korábbi kommentelőknél, mert azt állítja, hogy a férje vagyok…” – válaszolta a lap érdeklődésére Hajdú.

A nő néhány napja Esztert is megfenyegette, azt írta neki, hogy tudja, zsarolással tartja maga mellett a férjét.

Nem ez az első alkalom, hogy Hajdút zaklatják. Egy zaklató egyszer azt állította, földönkívüli, amit azzal akart  bebizonyítani, hogy elrabolja az újságírónak készülő Noémi lányát. “Őt végül el is ítélték, kényszergyógykezelésre, ha jól emlékszem. De arra is volt példa, hogy egy nő bőrönddel jelent meg az ajtómban azzal, hogy most akkor hozzám költözik… Miatta a rendőröket is kihívtam” – emlékezett vissza Péter, aki az utóbbi időben több olyan levelet is kapott francia és német nőktől, akikkel állításuk szerint kapcsolatot tart fent.

Hajdú Péter k

Hajdú Péter (Fotó: Facebook/ Hajdú Péter)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top