nlc.hu
Sztárok

Marics Peti a betegsége ellenére is fellép

„25 ezer nézőre nem tudunk nemet mondani” – Marics Peti a betegsége ellenére is fellép

Van olyan rendezvény, amit nem lehet kihagyni.

A rajongók megnyugodhatnak: bár a VALMAR tagjainak, Marics Petinek és Valkusz Milánnak hangszálproblémák miatt több fellépést is le kellett mondania, a Red Bull Röpnapon azonban mégis színpadra lépnek. A rendezvényt egy elképesztő verseny és fergeteges buli kíséri, melynek hangadója a népszerű duó lesz.

ValMar

Fotó: ValMar

A zenekar frontembere, Marics Peti biztosította a rajongókat arról, hogy a hangszálait érintő egészségügyi problémái nem akadályozzák meg abban, hogy vasárnap színpadra lépjen, hiszen koncertjük minden eddigi fellépésüknél nagyobbnak ígérkezik.

„25 000 potenciális nézőre egyszerűen nem tudtunk nemet mondani, ráadásul ilyen rendezvény utoljára tíz éve volt Magyarországon. Próbálunk minél többet rápihenni, hogy aztán vasárnap szét tudjuk durrantani a színpadot – mondta az énekes, aki elárulta azt is, hogy szívesen részt venne magán a kézműves gépek versenyén is. – Szerintem óriási poén, mindig szerettem az efféle eseményeket. Abban is biztos vagyok, hogy össze tudnánk valamit barkácsolni, de abban már kevésbé, hogy sokáig a levegőben maradna.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top