nlc.hu
Sztárok

Gyereket vár Cseh-Szakál Tibor felesége

43 évesen apa lesz a Szombat esti láz sztárja, Cseh-Szakál Tibor: „A boldogságunk határtalan”

A kedvesét egy szórakozóhelyen ismerte meg, tánccal vette le a lábáról Dalmát.

Fordulóponthoz érkezett Cseh-Szakál Tibor magánélete: hamarosan szülői örömök elé néznek a feleségével – írja a legfrissebb Story magazin

Cseh-Szakál Tibor

Cseh-Szakál Tibor és felesége nagyon várja már az első gyermekük megszületését – Forrás: @csehszakalteam / Instagram

Már úton van a baba, november végére várjuk a picit, aki most 16 hetes. A nemét egyelőre nem tudjuk, egy meglepetésbulin fog kiderülni számunkra, hogy lányunk vagy fiunk születik, de egy biztos: a boldogságunk határtalan” – mesélte a sztármagazinnak a 43 éves versenytáncos, aki korábban az RTL Klub nagy sikerű táncos show-műsorában, a Szombat esti lázban koptatta a parkettet.

Cseh-Szakál Tibor és párja, Dalma 12 éve vannak együtt, 7 éve élnek házasságban. “A táncommal vettem le a lábáról. (…) Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és azonnal mágnesként vonzottuk egymást. Felkértem táncolni, ő igent mondott, utána pedig már maguktól mentek a dolgok” – mesélte a profi táncos, aki manapság chippendale táncosként is dolgozik, hatalmas sikert aratva a lánybúcsúkon.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

 

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top