nlc.hu
Sztárok

Révész Sándor remekül érzi magát

Révész Sándor Ausztriából üzente, hogy nagyon jól érzi magát

Ma ünnepli 69. születésnapját a Piramis frontembere, aki márciusban kapott sztrókot.

Révész Sándor, a magyar könnyűzene ikonikus alakja március közepén kapott sztrókot, és egy ország aggódott az életéért, a felépüléséért. A Blikk azonban most arról számolt be, hogy a Piramis frontember már – saját állítása szerint – jól van.

Révész Sándor, a Piramis énekese

Amikor tavasszal kórházba került, az énekes sem a jobb kezét, sem a jobb lábát nem tudta mozdítani, de állapota gyorsan javult, és egy hónap elteltével hazaengedték. Nem sokkal később  a Blikknek arról beszélt, szerinte a helyzet kialakulásáért az volt a felelős. hogy elhanyagolta magas vérnyomását. A történtek óta mindenesetre lelkiismeretesen végzi a rehabilitációt, és időközben már hosszabb utazásra is vállalkozott.

A zenész – aki ma lett 69 éves – Ausztriából üzent az olvasóknak: remekül érzi magát!

Mint fogalmazott,

A sorsom éppen egy Melk nevű ausztriai településre vezérelt. Éppen a születésnapomkor, és talán ettől teljes és tökéletes ez a nap, ez a pillanat. Egyedülállóan exkluzív apátságáról híres ez a hely, és én valósággal gyönyörködöm benne. Ugyanakkor odafigyelek magamra, és örömmel élem meg a mindennapi tornák rendjét. Ajándék ez az út számomra, Lunz am See gyönyörű fekvésű strandján, hatalmas hegyek ölelésében, tökéletes rendezettségben nagyon jól érzem magam…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top