nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila az egyik unokájából is énekest akar

Kökény Attila szeretné, ha nemcsak a fia, hanem az egyik unokája is a nyomdokaiba lépne

Az énekes álma az, hogy családja három generációja álljon egy színpadon.

Szépen gyarapodik a Kökény család, két hónapja érkezett meg az énekes negyedik unokája. “Nikolász tündéri kisbaba, egészséges, szépen fejlődik, ugyanolyan gyönyörű, mint a másik három unokám” – mesélte a Borsnak Kökény Attila, akinek a tehetségét a fia, Lali is örökölte: már bontogatja a szárnyait a színpadon.

Kökény Attila

Kökény Attilának már Lali fia is zenél – Forrás: TV2 / Mága Jennifer – Sztárok az életemből – videó

A Bartók Béla Konzervatóriumba jár, és a suliban létrehoztak a vele egykorú fiúkkal egy zenekart. Nagyon szeretném, ha a jövőben néhány alkalommal eljönne velem a koncertjeimre. Ő is zenélni szeretne, minden vágya, hogy kövessen a pályám. A tehetsége megvan hozzá, de még nagyon fiatal, rengeteget kell gyakorolnia. Zongorázik, mint én, de most szeretne megtanulni dobolni. (…) Sosem erőltettük rá a zenélést, ő döntötte el, hogy ezzel akar foglalkozni” – árulta el a bulvárlapnak a 47 éves énekes, akinek a boldogsága akkor lenne csak teljes, ha egyik unokája is a nyomdokaiba lépne. 

Boldog lennék, ha Kökény Attila unokám nemcsak a nevem vinné, és egyszer három generáció állna a színpadon” – vallotta be.

Olvass még Kökény Attiláról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top