nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila átváltozása fotókon

Kökény Attilát már a Megasztár előtt is láthattuk a tévében – erre a fellépésére biztosan nem emlékszel!

Kökény Attilát 2010-ben, a Megasztár ötödik szériájában ismerhettük meg. A nézőket és a zsűrit is az első pillanattól kezdve lenyűgözte. Tudtad, hogy már 1 évvel előtte is volt egy fellépése az RTL Klubon!
Kökény Attila otthon

Kökény Attila a Megasztár előtt szerényen élt

Mielőtt az énekes igazán ismert lett volna a Megasztárral, éjszakai bárokban, hajókon lépett fel és zongorázott. Mindent megtett azért, hogy hivatásából, szenvedélyéből a családját is eltartsa, de ez az ismertsége előtt nem ment könnyen. Az énekes szerény körülmények között élt a tehetségkutató előtt, és a mai napig pontosan tudja, mit jelent megdolgozni a pénzért. A Tények Pluszban így nyilatkozott:

„Volt, hogy napi 4000 forintért játszottam, és akkor már megvolt a két gyerek. Ez az összeg pelenkára is kevés volt, és még ebből enni, inni is kellett. Így akkor is a biztonságra törekedtem, amikor már azt láttam, hogy az, amit csinálok, tök jól meg van fizetve. Soha többet nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, hogy nem tudok kifizetni egy hitelt, a rezsit vagy a telefonszámlát, amivel anno elcsúszásban voltunk.”

A Megasztár előtt már sokan láthattuk a televízióban, de a legtöbben egészen biztosan nem emlékszünk, hol és mikor: az RTL Klub Reggeli című műsorában lépett fel. 1 év múlva pedig már a Megasztárban énekelt, ahová a gyerekei nevezték be, és bár Tolvai Reni nyert, Kökény pedig a második lett – és ezzel 2010 legjobb férfi hangja –, a zenei karrierjét beindította az ismertség.

Kökény Attila az RTL Klub Reggeli műsorában
Megnézem
Összes kép (4)

Azóta is folyamatosan jelen van a magyar zenei életben, és a televízióban is különböző műsorokban. Láthattuk a Sztárban sztárban fellépőként, A Dal című műsorban, a Nagy Duettben, 2020-ban az Álarcos énekesben, ahol unikornisként hallhattuk, most pedig a Sztárban sztár című műsorban zsűrizik újra.

Kökény Attila fiatal nagypapa

Kökény Attila és felesége, Aranka már több mint 20 éve házasok. Az énekes mindig is nyíltan beszélt a magánéletéről, így azt is elmondta, amikor a feleségével hullámvölgybe került a kapcsolatuk:

„Nem vagyok rá büszke, hogy megcsaltam, és szégyellem magam. De a lónak is négy lába van, mégis megbotlik… Hálás vagyok az Istennek, hogy a feleségem kitartott mellettem, van két szép közös gyermekünk. Ez az egész »ügy« még jobban összekovácsolt minket, és innentől kezdve már semmi nem állhat az utunkba.

Ha ő nincs, biztos, hogy nem tartanék ott, ahol most. Felnevelt három gyereket úgy, hogy közben én koncertről koncertre siettem. Mindig, mindent intézett a háttérben és ezt nem tudom neki eléggé meghálálni.”

Az énekesnek 3 gyereke született, ifj. Kökény Attila még az előző házasságából, és kettő a jelenlegiből: Aranka, aki már férjnél van, és Lali. Ugyan az énekes még csak a negyvenes éveinek a végén jár, de már háromszoros nagypapa, sőt, negyedik unokája is úton van.

Kökény Attila a Sztárban sztár című műsor zsűrijében
Megnézem
Összes kép (3)

Az énekes idén lesz 47 éves, és nagyon jó formában van. Fogyott, és minden káros szenvedélyéről lemondott, amiről a Rádió Dikh-en beszélt:

„Nagy bulihuligán voltam, imádtam az éjszakai életet, ami a koncertezéssel jár. Amikor megjelentem valahol, már készítették is ki az italt, mert tudták, hogy ebből buli lesz. Szerettem szórakozni, a barátokkal lenni, éjszakázni, de ennek vége. A Jóisten mindig is ott volt a szívemben, de egy éve újra bekopogtatott, én pedig ennek hatására változtattam. Nincs éjszakai bulizás, nem iszom, nem dohányzom és sokkal, de sokkal jobban érzem így magam.”

Tudj meg még többet kedvenceidről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top