nlc.hu
Sztárok

Kökény Attila felesége és családja

Kökény Attila egyszer vallotta be, hogy hűtlen volt a nejéhez, ezt is becsülik benne

Nem csak a Sztárban Sztár miatt érdekli az embereket Kökény Attila, mutatjuk, mire kíváncsaik vele kapcsolatban és megválaszoljuk a kérdéseket is.

Eltelt tíz év, amióta megismertük Kökény Attila nevét, ez alatt sok minden változott az énekes életében. Az immár 45 éves Kökény ugyanis időközben nagypapa lett. Megnéztük, hogy mire keresnek vele kapcsolatban legtöbbet az emberek.

Amire a legtöbben keresnek: Kökény Attila – Megasztár

Kereken tíz évvel ezelőtt énekelt a Megasztár ötödik évadának döntőjében Tolvai Reni és Kökény Attila. Végül Reni diadalmaskodott, míg az akkor harmincöt éves, korábban hajókon és bárokban éneklő Kökény az év legjobb hangja lett. Talán sokan nem is emlékeznek rá, de az akkori döntőn még Andy Vajna is részt vett, aki el is árulta, hogy bizony Kökény Attilának szurkol. A producer akkor úgy fogalmazott, hogy igyekszik majd segíteni abban, hogy világsztár legyen magyar énekesekből.

Kökény Attila nevéhez azóta több közönség kedvenc sláger is fűződik, indult A Dalban, később pedig énekes volt az Álarcos énekesben. Idén ősszel visszatért a TV2-höz, ezúttal nem énekesként, hanem a zsűriben bizonyít.

Amire a legtöbben keresnek: Kökény Attila felesége

Kökény Attila és felesége, Aranka már több, mint húsz éve házasok. Az énekesnek az előző kapcsolatából már volt egy fia, Ifj. Kökény Attila 1996-ban született és boldog párkapcsolatban él, párja pedig őszre várja a gyereküket. Rajta kívül az énekesnek még két gyereke van Arankától. 21 éves lányuk az édesanyja után kapta a nevét, fiuk, Lali pedig tizenöt esztendős, és olyan szépen énekel, mint az apja.   

Kökény Attila és fia Lali

Kökény Attila és fia, Lali (Fotó: Rácz Tamás / RTL Klub)

A Megasztár után a házaspár élete és megjelenése is sokat változott. Mindketten nagyon sokat fogytak, Attila még mell és hasplasztikára is készült, Arankának ugyanez volt a vágya, különösen szeretett volna megszabadulni a hasától, ami az első gyerekének születése óta zavarta.

„Aranka régóta szenved már a hasa és a melle miatt, ha ettől jobban érzi magát, nekem mindenképpen megéri majd ez a beavatkozás” – magyarázta akkor Kökény a műtétek előtt, és hozzátette, hogy ő mindenhogy szereti a feleségét. 

Kökényék mindig is nyíltan meséltek a magánéletükről. Már a Megasztár alatt is úgy gondolták, hogy inkább ők beszélnek az életükről, minthogy helyettük beszéljenek. Így esett, hogy az énekes beavatta az embereket életüknek abba az időszakába, amikor megcsalta Arankát.

„Nem vagyok rá büszke, hogy megcsaltam, és szégyellem magam. De a lónak is négy lába van, mégis megbotlik… Hálás vagyok az Istennek, hogy a feleségem kitartott mellettem, van két szép közös gyermekünk. Ez az egész »ügy« még jobban összekovácsolt minket, és innentől kezdve már semmi nem állhat az utunkba” – magyarázta akkor lapunknak Kökény.   

Kökény Attila és Aranka lesz a Love Bistro egyik sztárpárja

Kökény Attila és felesége, Aranka a Love Bistro sztárpárja (Fotó: tv2)

Ám a pletykákat még ennek ellenére sem kerülhették el. Két évvel később ugyanis, egy korábbi Való Világ-szereplő posztolt arról a Facebookon, hogy szerinte a gyereke anyja Kökénnyel lépett félre. „Nem foglalkozom mások magánéleti dolgaival, de úgy látszik, hogy ők előszeretettel foglalkoznának az enyémmel” – reagált Kökény a vádakra, akinek aztán 2019-ben is hasonló pletykákra kellett válaszolnia.

Már a Megasztár után is szóba került, hogy Kökény Attila és felesége újabb gyereket szeretnének, akkor egy videóban beszélt nekünk az énekes arról, hogy természetesen a nején múlik minden, hozzátéve, hogy az abortusz náluk teljesen tilos. Mindez még 2011-ben történt, és azóta többször előkerült 2018-ban és 2019-ben is, ám újabb gyerek helyett unokával bővült a család. 

Amire a legtöbben keresnek: Kökény Attila lánya

Attila egyetlen lánya, édesanyjához hasonlóan az Aranka nevet viseli. Amikor betöltötte tizennyolcat, elmondta édesapjának, hogy bizony van valakije, akibe fülig beleszeretett. Kökény a hír hallatán sokkot kapott, még azt is megtiltotta a lányának, hogy randira menjen, ám idővel megenyhült a szíve.

„Mégiscsak jobb, ha tudok mindenről. Ez egy furcsa érzés, ez egy új történet az életünkben. Ez a lányom első komoly kapcsolata” – mondta három évvel korábban az énekes. Lányát aztán 2019-ben jegyezte el a szerelme. Mihály a diplomaosztója után tette fel a nagy kérdést Arankának, aki természetesen igent mondott. A meghatódott apa pedig büszkén osztott meg a hírt az emberekkel.

Az énekes több műsorban és interjúban is említette, hogy nem bánná, ha fiatalon lenne nagypapa, mert ő is nagyon ifjú volt, amikor Attila megszületett. Hatalmas boldogság érte a családot, amikor kiderült, hogy az énekes legidősebb fia és felesége kisbabát várnak. Ám hónapokkal később Barbi rosszul lett, és az orvosok, hogy mentsék az életét, a terhesség megszakítása mellett döntöttek. „Természetesen a történtek mindannyiunkat megviseltek” – mondta akkor megtörten az énekes.

Kökény Attila lánya és veje Misi

Kökény Attila lánya, Aranka és vőlegénye, Misi (Fotó: Nagy Zoltán)

Alig öt hónappal később derült ki, hogy Kökény Attila lánya, aki nagy titokban férjhez is ment vőlegényéhez, Mihályhoz, kisbabát vár. 2020 januárjában született meg a kicsi, aki a Medárd nevet kapta. 

Kökény Attila ráadásul hamarosan ismét nagypapa lesz. Idősebb fia felesége ismét babát vár, és a hírek szerint ősszel hozza világra első gyerekét.

Amire a legtöbben keresnek: Kökény Attila – Sztárban Sztár, műsorok

Kökény Attila megmutatta magát a Megasztárban, A Nagy Duettben, A Konyhafőnökben, A Dalban és az Álarcos énekesben is. Végül idén ősszel a Sztárban Sztárba ült be zsűrizni. De feleségével, Arankával együtt főznek a TV2 új műsorában, a Love Bistróban is.

Kökény Attila és Aranka lesz a Love Bistro egyik sztárpárja
Megnézem
Összes kép (5)

Amire a legtöbben keresnek: Kökény Attila fellépései, koncert

A koronavírus-járvány miatt nem mernénk pontos fellépéseket leírni, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy figyelje Kökény Attila közösségi oldalát. Az énekes figyel arra, hogy mindig a legfrissebb információkat találják meg a rajongói.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zenekarommal 🔥🍀🎷🥁🎹🎤

Kökény Attila (@attilakokenyofficial) által megosztott bejegyzés,

Sztárban Sztár 2020:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top