nlc.hu
Sztárok

Nébald Olivér életét megnehezíti a házi disznó

Törpemalacnak vették, de megnőtt: 50 kilós jószág túrja ÉNB Rolandék kertjét

Nem erre számítottak a vásárlásnál.

Nébald Olivér, vagy ahogy a legtöbben ismerik, az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja az RTL Klub Reggeli műsorában beszélt arról, hogyan fázott rá egy malac vásárlása miatt.

Nébald Olivér

Nébald Olivér a Reggeliben

Olivér, aki korábban A Konyhafőnökben is szerepelt, elmesélte, hogy 19 évig vízilabdázott, de a sok sérülés után elege lett a sportból, majd belevágott a színészkedésbe. Arról is szót ejtett, hogy pár éve kedvesével vásároltak egy törpemalacot, Tofut, aki valójában nem is olyan kicsi. 

Azt mondták, hogy törpemalac, és elég nagyra megnőtt. 50 kiló. Estére beengedjük, ha hideg van, de nyáron kint van végig, és kint túrja a kertet. Most csináltam egy kerítést is, pont emiatt, mert széttúrta a műfüvet hátul. Mondtam, hogy három opció van: elküldöm, visszatöltöm vagy a harmadik, hogy építek egy kerítést. Végül ez lett, hogy építettem egy kerítést. (…)Hároméves. Remélem már nem fog nőni. Cuki, aranyos, minden, de néha mondom, hogy menjen el, de azért jó, hogy ott van” – mesélte a színész, akiről kiderült, van egy hatéves fia is. Ugyan a gyerek egyelőre nem lépett apja nyomdokaiba, azaz nem vízilabdázik, de már jár úszni, ráadásul ugyanahhoz az edzőhöz, akinél Olivér is megtanult úszni annak idején. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top