nlc.hu
Sztárok

Kajdi Csaba a kádban énekelt

Kajdi Csaba nem búslakodik a szakítás után, kádban éneklős videót osztott meg

A modellügynökség-vezető nem szégyenlős.

Kajdi Csaba alig egy hete sokkolta „arany követő-rajongóit” azzal, hogy bejelentette, szakítottak 20 évvel fiatalabb párjával, Dáviddal. Bár a szerelmesek csak másfél évig voltak együtt, sokan azt gondolták, hosszú életű lesz a kapcsolat, mert bizalmon és őszinteségen alapult. A különválásról is mind a ketten higgadtan és szépen nyilatkoztak.

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba (Fotó: Instagram)

Ha szakítunk, meg váltunk is, szeretettel gondoljunk mindig a partnerünkre! Nem lehet, hogy a gyűlölet felváltsa ezt az egészet” – mondta akkor Cyla, akit követői éppen a jó kedve és szókimondása miatt kedvelnek. Erről pedig a mai napon is gondoskodott, ugyanis egy olyan videót töltött fel, amelyen a kádban énekel, miközben az egész testét hab takarja. A kedve láttán könnyen gondolhatja az ember, hogy nem viseli meg annyira a szakítás.

@kajdicyla Végre itt a nyár! Utolsó nyári Cyla Turné, Siófok, július 1, 19.00 óra. Jegyek: CylaShop.com #cyla #cylaofficial ♬ eredeti hang - Csaba Kajdi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top