nlc.hu
Sztárok

Karinthy-gyűrűt követel Alekosz

Karinthy-gyűrűt követel Alekosz: „Hofi után én vagyok az egyetlen igazi egyéniség és jelenség”

A közösségi oldalán megosztott posztban követeli az elismerést.

Az utóbbi években többen szerepeltek a bulvárlapok címlapjain a Karinthy-gyűrű miatt: Galla Miklósnak odaítélték, de végül nem kapta meg, majd tavaly Laár Andráshoz került az elismerés, aki végül odaadta kollégájának, hogy végre megnyugodjon. Most pedig Alekosz követeli a gyűrűt, aki úgy gondolja, tíz év szórakoztatás után megérdemli.

Alekosz

Fotó: Facebook

„Három nap telt el, és még semmi. Minden év június 25-én, Karinthy Frigyes születésének napján ugyanis odaadják a gyűrűt, amely csakis a legjobbak, legnagyobbak kiváltságát elismerni hivatott. Több mint egy évtizede vagyok igen aktív része a Magyar szórakoztatóiparnak, mindig megújulva, televízióban, rádióban, interneten egyaránt. Értetlenül állok a megfeledkezés előtt! Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt. (…)Méltatlannak tartom, hogy hol meztelenkedőknek, hol pediglen humortalan pojácáknak adják oda a gyűrűt, amit még méltatlanabbul adogatnak, cserélgetnek egymás között ezek. Adják nekem a gyűrűt! És vegyék el azoktól, akik méltatlanok rá. Kitartásom töretlen, ötleteim, kreativitásom gazdag és rendíthetetlen, pártpolitikailag megvezethetetlen. Köszönettel és Tisztelettel Nagy Alekosz, a Magyar szórakoztatóipar kiemelkedő alakja, egyéniség, jelenség, a Karinthy-gyűrű várományosa” – írja közösségi oldalán az egykori valóságshow-hős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top