nlc.hu
Sztárok

Monoki Lehel a kapcsolatáról

Monoki Lehel: „Ez fontos szerepet játszik a Leilával közös életünkben”

Közkedvelt influenszerek társaságában tartott grillpartit Monoki Lehel műsorvezető.

Az Exatlon Hungary műsorvezetője fess kötényben, grillcsipesszel a kezében, vidáman sztorizva készítette a finomabbnál finomabb falatokat. Most ő volt a konyhafőnök, és nem a kedvese, az egykori világbajnok öttusázó, Gyenesei Leila, aki manapság szintén tévés műsorvezetőként aratja sikereit.

Monoki Lehel egy profi séf, Bartal Sándor közreműködésével készítette el a szezonnyitó grillpartin megjelent szerelme, illetve a többi vendég kedvenceit. „Nemcsak a munkám révén, hanem civilben is közel áll hozzám a sport és ezáltal az egészséges életmód, amely ugyebár az étkezésen alapul. Mindkettő fontos szerepet játszik a Leilával közös életünkben, például együtt futunk és edzünk, és természetesen odafigyelünk arra, hogy mi kerüljön otthon az asztalra” – kezdte Lehel, aki az egyik népszerű szupermarket nyári grillkínálatából származó ételekből válogatott a fenséges ebédhez.

grillparti

Fotó: Penny

„Szeretünk közösen főzni, ilyenkor nyáron pedig a grillezés szenvedélyének hódolunk, bár egyelőre a belvárosi lakásunk teraszán, ám egy kertes ház az álmunk. Jó lenne, ha pár év múlva mi is ilyen nagyszabású grillpartit tarthatnánk a baráti körünk számára” – zárta szavait a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top