nlc.hu
Sztárok

Szakított Monoki Lehel és Gyenesei Leila

Szakított Monoki Lehel és Gyenesei Leila

A részletekre nem tért ki.

Nem olyan régen még tökéletes párosként láthattuk a TV2 műsorában, a Párharcban Monoki Lehelt és az egykori egykori olimpikon öttusázót, Gyenesei Leilát. Habár a műsor korábban készült, akkor nem lehetett látni rajtuk, hogy gondjaik lennének. Azonban pár hete már szóltak pletykák arról, hogy esetleg  külön váltak az útjaik. 

Gyenesei Leila és Monoki Lehel

Fotó: TV2

Leila most Instagram oldalán vallotta be, tényleg szakítottak a műsorvezetővel. 

Ha akarjuk, ha nem, az elengedés az élet része. Sokszor felmerül, hogy a mai világban a kapcsolatok egy életre vagy egy időszakra szól(hat)nak? A valóság, a tapasztalatok azonban ritkán találkoznak azzal a mély belső vággyal, amire a lélek szomjazik, azaz egy életre szóló kapcsolat után. A porszemektől a szemünkben azonban az élet még csodálatos, a tapasztalatok tanulságok. Az erőmet és az energiámat pedig más dolgok irányába vihetem, amelyektől az elmém és a lelkem is gazdagodik. Egy független, erős nő és édesanya vagyok, aki minden nehézségért (is) hálás az életében, mert tudom, hogy tanulni és fejlődni lehet ezek által is. Az élsport is hosszú évtizedeken keresztül erre tanított. Kérem a média munkatársait, hogy a szakítással kapcsolatosan a továbbiakban ne keressenek” – írja bejegyzésében Leila. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top