nlc.hu
Sztárok

Nagypapa lesz Zámbó Árpy

Gyereket vár Zámbó Árpy lánya

Zámbó Árpyt először sokkolta, hogy nagypapa lesz.

Zámbó Árpy lányát hosszú évekig nem lehetett látni az apja mellett: nem azért, mert nem lenne jó a kapcsolatuk, csupán kerülte a reflektorfényt. Pár héttel ezelőtt a zenész egy magazinnak mesélt a lányával való kapcsolatáról, most pedig kiderült, hogy babát vár Edina.

„Éppen Edináéknál húsvétoztunk, amikor a vejemmel együtt felhívtak és átadtak egy dobozt. Gondoltam, biztos kötözött sonkát vagy valami ünnepi nyalánkságot kapok, de aztán megláttam az ultrahangfelvételt. (…)Ha ez az, amire gondolok, mondtam, akkor kérek pár percet, addig megpróbálom magam összeszedni. Sokkolt, hogy unokám érkezik. Igaz, benne vagyok a korban, de Edina számomra még mindig ugyanaz a kis mókuska, aki gyerekként volt, fel sem fogtam, hogy így elrepült az idő. Persze boldog vagyok, hogy unokám születik” – részletezte a Story magazinban Zámbó Árpy, aki azt is elárulta, hogy kisfiút vár a lánya.

További részletek a ma megjelent Storyban:

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top