nlc.hu
Sztárok

Mészáros Árpád Zsolt Olaszországban nyit éttermet

Mészáros Árpád Zsolt Olaszországban nyit éttermet, ahol ő is fellép majd néhanapján

Új életet kezd, de nem hagy fel a színészettel.

Mészáros Árpád Zsolt egy hónapja számolt be a döntéséről: maga mögött hagyja az eddigi életét és Olaszországba költözik a családjával. „Igazából ez egy szelektáció volt az agyamban. Számot kellett vetnem magammal, hogy mi is van még hátra az életemből. Közel 50 éves vagyok, több mint 30 éve vagyok a pályán, mint színházi ember. (…) Eljátszottam nagyon sok szerepet. (…) Nagyon sokat kaptam, de azt gondolom, hogy egy kapcsolat is el tud fáradni” – mondta akkor a Mokkában a színész, aki továbbra is ragaszkodik a terveihez, ám a színészettel kapcsolatban kicsit megenyhült. 

Szülővárosában, Nyíregyházán a Móricz Zsigmond színházban továbbra is játszik majd, emellett országos koncert show-val énekli tele Magyarországot a Mázsversion-ön.

Mészáros Árpád Zsolt MÁZS

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

A Borsnak arról is mesélt, hogy mihez kezd majd Olaszországban és pontosan melyik részre költözik. „Vendéglátó családból származom, azt is tanultam, de a színészet elcsábított fiatal koromban. (…)Az étterem ízig-vérig magyaros lesz. Az ételek, a zene, a környezet egy darabka itthonról, ahol nem csak a vendégszeretet, de a hangulatot is megidézzük.A lányomnak megígértem, hogy az 50. szülinapján breaktáncolni fogok.Kiszámoltam, mennyi időm van addig (86430 nap), és úgy döntöttem, hogy megvalósítom azokat az álmaimat, amit eddig nem tudtam. Persze kint is dolgozni fogok, és célom, hogy biztosítsam a családomnak az eddig megszokott körülményeket” – mondta a lapnak és hozzátette, néhanapján ő is fellép majd az étteremben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top