nlc.hu
Sztárok

Csuti véleménye Majka és Curtis szakításáról

Csuti is megszólalt Majka és Curtis szakítása kapcsán

Kulcsár Edina exférje is kommentálta az eseményeket.

Mint arról beszámoltunk, Curtis újabb drogproblémái miatt az újpesti rapper és Majka külön folytatják. A szakításukat ma jelentette be mindkét zenész.

Majka és Curtis

Majka és Curtis ezentúl már nem zenél együtt – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti – aki jó barátja Curtisnek is – megszólalt az ügyben. Támogatásáról biztatta az újpesti rappert a közösségi oldalán – szúrta ki az rtl.hu. Az üzletember egy olyan fotót tett közzé, amin éppen egymást ölelik. „Szeretlek Attika!” – írta a képhez, majd pedig egy Goethe idézettel folytatta. Így üzent azoknak, akik Curtist támadják.

Szenvedély! Részegség! Őrület! Oly nyugodtan, oly részvétlenül álltok e dolgok előtt, ti, erkölcsösek! Szidjátok a részeget, megvetitek az esztelent, elhaladtok mellette, és hálát adtok az Istennek, mint a farizeus, hogy nem teremtett benneteket olyannak, amilyen ezek közül egy. Nemegyszer voltam részeg, szenvedélyeim sohasem estek messze az őrültségtől, és egyiket se bánom, mert a magam mértékén megtanultam, hogy mindig és szükségképpen részegnek és őrültnek kell mondani minden rendkívüli embert, aki valami nagyot, valami lehetetlennek látszót csinált. De a mindennapi életben is tűrhetetlen hallani, hogy minden, csak félig is szabad, nemes, váratlan tett esetén rögtön kész az ítélet: ez az ember részeg, ez az ember bolond. Szégyelljétek magatokat, ti józanok! Szégyelljétek magatokat, ti bölcsek!” – olvasható a posztban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top