nlc.hu
Sztárok

Kozsó lánya, Amanda édesapjával való kapcsolatáról

Kozsó lánya: „Apával nem alakult ki bensőséges kapcsolat”

Hamarosan nálunk is megjelenik Kozsó és Kádár Mónika énekesnő lányának első könyve, amely a tengerentúlon már hatalmas sikert aratott.

Amanda könyve nagy sikert aratott a tengerentúlon, hamarosan pedig hazánkban is megjelenik könyve, Amanda Ardens néven – írja a Blikk.

„Gyermekkoromtól imádtam a könyveket, állandóan olvasok. Verseket és kisebb történeteket rendszeresen írtam. Aztán folyamatosan alakult ki bennem, hogy mi szeretnék lenni. Megteremtettem magamnak is egy saját világot az évek alatt, ami most valóra vált…” – mondta Amanda, aki azt azt is elárulta, milyen a kapcsolata édesapjával.

Kozso lánya híres író

Fotó: Sajtószoba

„Az édesanyámmal szoros a kapcsolatunk. Naponta beszélünk vagy találkozunk, ha alkalmunk van rá. Vele osztom meg a kisebb-nagyobb problémáimat és örömeimet. Mindenben támogatjuk egymást. Édesapámmal más a helyzet. Miután már háromévesen elváltak a szüleim, apával nem alakult ki bensőséges kapcsolat. A sok elfoglaltságunk miatt inkább csak telefonon beszélünk” – mondta Amanda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top