nlc.hu
Sztárok

Gyuricza Dóra workshopja az anyaságról

Rácz-Gyuricza Dóra workshopot tart az anyai tapasztalatairól

Az a célja, hogy a többi anyuka tudja, nincsenek egyedül a problémáikkal.

Rácz-Gyuricza Dóra három hónappal ezelőtt szült, a kislánya, Kamilla nagyon édes baba. A friss anyuka nagyon interaktív a közösségi oldalán, gyakran ad esélyt a követőinek, hogy különböző kérdéseket tegyenek fel neki. A rajongók legtöbbször az anyasággal kapcsolatban érdeklődnek, ezért úgy döntött, hogy egy workshop keretein belül megválaszol minden felmerült kérdést.

Rácz-Gyuricza Dóra

Fotó: Instagram

Ezt azonban sokan félreértették, több kommentelő nem érti, hogy egy friss anyuka miért akarja oktatni a követőit, ám Rácz Jenő felesége tisztázta, hogy ő nem tanítani akar, hiszen nem szakember, csupán megosztja a tapasztalatait. „A célja a videónak, hogy meséljek és esetleg jobban érezd magad, hogy hallod, nem vagy egyedül a problémáiddal” – írja Instasztoriban Dóri, akitől azt is megkérdezték, hogy miért kér pénzt a workshopért.

„Nem tárok ki egy ennyire érzékeny témát, a szülésemet és a kisbabámat a nagyközönség elé, hogy aztán a tizenévesek és a megkeseredett nagymamák odakommentelhessék, hogy: Kussolj be, kit érdekel ez a semmirekellő picsa meg az ivadéka. Még meg sem jelent a workshop és már ki vannak bukva az emberek” – reagált a kérdésre Dóri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top