nlc.hu
Sztárok

Szuperák Barbi és Jolly kapcsolata

Szuperák Barbi nem adta könnyen magát, Jolly limuzinnal ment érte az első randin

Barbi egy idő után már látta, hogy Jolly szándékai komolyak.

Jolly és Szuperák Barbara lesz a mai Pénzt vagy éveket! vendégei, ahol többek között a párkapcsolatukról is szót ejtettek. Mint kiderült, Barbi nem adta könnyen magát, a zenész sokáig tepert, mire összejöttek – az első találkozásról is beszéltek. 

Egy sajtótájékoztatón találkoztak először, Jolly már akkor kiszúrta magának a modellt, aki egyként azt hitte, hogy a férfi olasz táncos, nem tudta róla, hogy zenével foglalkozik. Végül a No roxa áj című klipből tudta meg, hogy ki is hívta el randizni.

Barbi és Jolly

Fotó: TV2

„Limuzinnal mentem érte, felmentünk a Citadellához, utána hazavittem a kedvesemet, aztán egy hónapig nem is találkoztunk” – emlékezett vissza Jolly, mire Barbi annyi mondott, hogy azért, mert nem válaszolt neki. 

„Napi egyszer, vagy háromnaponta egyszer írtam neki, hogy szia” – mondta Barbi. Mint kiderült, ez egy hónapig ment köztük, aztán elkezdtek egyre többet beszélgetni, miután a lány látta, hogy komolyak Jolly szándékai.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top