nlc.hu
Sztárok

Király Viktor intim titkokat árult el a kapcsolatáról

Intim titkokat árult el a kapcsolatáról Király Viktor

Király Viktor és felesége a Pénzt vagy éveket! mai adásában bepillantást nyújtanak a magánéletükbe.

Újabb szerelmespár érkezik Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című műsorának mai adásába: ezúttal Király Viktor és felesége, Virág Anita. És ahogy az lenni szokott, a játék hevében vicces anekdotákat is megosztottak, még a párkapcsolatukról is. A sztárpár többek között azt is elárulta, milyen egy átlagos este a Király család otthonában.

Király Viktor és Virág Anita a magánéletükről beszéltek a Pénzt vagy években

Fotó: Profimedia

„Kikönyörög egy romantikus vígjátékot minden este, és amint elindítom a filmet, amit nem akarok nézni…” – kezdte Viktor, a sztori végét pedig nem volt nehéz kitalálni: amíg Kasza Tibi alvást imitált, addig Anita nevetve bólogatott. 

De Anita sem hagyta magát, a történetért cserébe ő is beégette a férjét. „Filmnézés közben, ha szeretnéd tudni, mit csinál Viktor”  – mondta, majd szavak helyett inkább egy bemutatóval zárta az „árulkodást”: csavargatni kezdte a haját. Az énekes persze nem vette túl jó néven a dolgot, és azonnal – persze poénkodva – kérdőre vonta a feleségét. „Most ezt muszáj volt elmondani?! Köszi.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top