nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila próbált online is társat találni

Árpa Attila kipróbálta az online társkeresést is, de sokan jelentették a profilját

A színész kételkedik abban, hogy létezik-e sírig tartó szerelem.

Árpa Attila hamarosan kipróbálja magát A Nagy Ő című műsorban is, már zajlanak a produkció előkészületei. A színész már sokféleképpen próbált társra lelni, ám eddig sikertelenül: persze, voltak hosszú kapcsolatai és házas is volt már, de még nem találta meg azt a nőt, aki élete végéig mellette marad.

Árpa Attila

Fotó: Sajtóklub

Megosztott egy sztorit is azzal kapcsolatban, hogy korábban online társkeresőre is regisztrált, ám nem ott találta meg élete párját. „Volt ott egy szánalmas kísérletem, de gyorsan el is halt, mert ha jól emlékszem, nyolc nő egyszerre jelentett fel, hogy kamuprofillal Árpa Attilának merészelem kiadni magam. Nem hitték el, hogy valóban én vagyok” – mondta a Tények Pluszban Árpa Attila, aki a mai napig kételkedik abban, hogy létezik-e sírig tartó szerelem.

„A szkepticizmusom megmaradt, hogy létezik-e örökre szóló szerelem, létezik-e tényleg olyan nő, aki ha az életembe lép, onnantól kezdve nem kell majd más.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top