nlc.hu
Sztárok
Árpa Attila A Nagy Ő-ről

Árpa Attila A Nagy Ő-ről: „Az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet?”

Azt mondja, ez lesz az utolsó ilyen jellegű szereplése, ahonnan szeretne párral távozni.

Idén ősszel egy olyan híresség keresi társát ország-világ előtt, akinek érzelmes oldalát eddig csak nagyon kevesen ismerhették. Az ország egyik legmacsóbb színész-rendezője, a sportban is sikeres Árpa Attila lesz a Bachelor – A Nagy Ő főszereplője, aki ezúttal „holtodiglan” szeretné megtalálni élete párját. Tudja, hogy szereplése meglepi az embereket, de egészen határozott válasza van a kétkedőknek.

Árpa Attila

Fotó: TV2

„Nyilván az első kérdés mindenki számára, hogy miért egy televízióműsorban keresem a szerelmet? Erre nagyon egyszerű válaszom van. Miért ne? Ami a nőket és a párkapcsolatokat illeti, viszonylag hosszú, rögös és kalandos utat jártam be. Voltam már házas, voltam már boldog, volt, hogy menekülőre fogtam, most az élet pedig úgy hozta, hogy szingli vagyok. Ez egyébként már húsz éve nem fordult velem elő. A »mindent vagy semmit« elv szerint élek, így csajozni is kétféle módon tudok: vagy a színfalak mögött diszkréten, vagy durr bele, ország-világ előtt. Most így teszek próbát. A mottóm, miszerint sosem lehet tudni, hogy a következő lehetőség honnan érkezik, megmagyarázza, miért vállaltam a szereplést” – magyarázza a színész, aki a párkereső realityt egy korszak végének is tekinti.

„Ezzel a műsorral búcsúzom az ilyen jellegű tévés szereplésektől, hogy egyedül, vagy párral, az majd ősszel kiderül. Jó néhány dologban különbözöm a klasszikus bachelortól: elmúltam 50, van egy csodálatos kamaszlányom, aki mindig is az első számú nő lesz az életemben” – monda el Árpa, aki azt is elárulta, hogy természetesen az sem jelent hátrányt, ha a jelentkezők közt édesanyák is vannak. De milyen A Nagy Ő számára tökéletes nő?

„Izgalmas életem volt eddig, sok mindent kipróbáltam, így számomra az ideális nő is sokszínű, érzékeny és nyitott a művészetek iránt. Önálló személyiség, szereti az állatokat, és ami a legfontosabb, hogy legyen sokrétű a humorérzéke és szeresse a filmeket, sorozatokat. Azt megígérem, hogy egy szokatlanul őszinte és szórakoztató produkció lesz a Bachelor – A Nagy Ő idén” – zárta sorait Árpa Attila.

A műsorba már várják azoknak a nagykorú hölgyeknek a jelentkezését, akik úgy érzik, meg tudnák hódítani Árpa Attila szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top