nlc.hu
Sztárok
Ördög Nóra az üzletről

Ördög Nóra: „Elvesztettük a szabadságunkat”

Élvezik az új életüket, ugyanakkor tudják, hogy ez sok felelősséggel jár.

Ördög Nóra és Nánási Pál két évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy egy új közös vállalkozásba kezdenek: kisboltot nyitottak Akarattyán. A Nekem a Balaton brand két év alatt úgy kinőtte magát, hogy már éttermet is üzemeltetnek, nemrég pedig megnyílt a második üzletük Balatonfüreden. Mondanunk sem kell, kígyózó sorokban várták az emberek, hogy bejussanak. Ördög Nóra és Nánási Pál a Story magazinnak meséltek az elmúlt időszakról és a sikeres vállalkozásról. 

„Üzletileg nem vagyunk Palkóval túlképzettek, de már van segítségünk. (…) Belekergettük magunkat a vállalkozósdiba, élvezzük, együtt csináljuk, ugyanakkor ősszel egy nagyon őszinte beszélgetést kell megejtenünk egymással a jövőt illetően. (…) Szeretnénk egy kicsit visszakapni a régi, nyugisabb életünket, és meg kell ennek találnunk a módját. Elvesztettük a szabadságunkat, hisz időközben felépítettünk egy brandet, egy szervezetet. Úgy negyvenfős a csapatunk, felelősséggel tartozunk értük” – mondta a lapnak a műsorvezető.

További részletek a ma megjelent lapszámban:

story 07.14

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top