nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi stílusváltása

Tóth Gabi: „Pokoli nehéz volt visszatérni a gyökereimhez”

Tóth Gabi úgy érzi, visszatalált önmagához.

Elképesztően sikeres a határon túli magyarság körében az énekesnő koncertsorozata. A kritikus hangok szerint a „népi Gabi” egy erőltetett szerep, az énekesnő viszont azt mondja, hogy ez az ő eredeti zenei identitása – írja a Bors. 

Tóth Gabi igazi énje

(Fotó: Sajtószoba)

“Ma már egy 34 éves énekesnő, feleség és édesanya vagyok. A sorrend mindegy, mert ez a három titulusom egyenértékű, egyik sem több vagy kevesebb a másiknál. Tudom ki vagyok, hogy mit szeretek, hogy mit szeretnék  közvetíteni a dalaimon keresztül….Az élő koncertjeinken kapott őszinte szeretet reménnyel tölt el. Lassan értsék meg azok, akik szerint most nem önmagam vagyok ezzel a stílussal, hogy ők eddig úgy hallgattak engem, hogy azt hitték, ismernek. Holott, a médiában rajzolt karakterem és a valós énem között semmilyen hasonlóság nem volt. Amit most látnak, az vagyok én, és az voltam valójában mindig is. Ez az, ami önazonos számomra.  Most érkeztem meg” – mondta Tóth Gabi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top