nlc.hu
Sztárok

Kiújult Molnár György betegsége

Friss hírek érkeztek Molnár György Elefánt állapotáról

Molnár György mindent bevet a gyógyulásáért.

Március végén műteni kellett a legendás zenekar gitárosát, a művésznevén Elefántként ismert Molnár Györgyöt: eltávolították a húgyhólyagján lévő daganatot. Azóta csak a többi Omega-tagot és a zenekar menedzserét érték el a lapok, most azonban a zenész nyilatkozott az állapotáról.

Molnár György

Fotó: Korponai Tamás / Central Médiacsoport / Central

„Mindennap két kilométert sétálok, hogy rendbe tegyem magam. Az időm egy részében gitározom, hogy az augusztus 13-i esemény meg tudjon valósulni úgy, ahogy terveztük, és én is jelen lehessek Őriszentpéteren. Jelenleg ez a két legfontosabb teendőm a mindennapjaimban, a fennmaradó időmben igyekszem minél többet pihenni” – mondta a Borsnak Molnár György.

„Az a probléma, hogy sajnos még nem vagyok teljesen rendben, ehhez minimum egy-két hónapra szükségem van. Ha ezen már túl lennék, akkor sokkal nagyobb lelkesedéssel várnám a koncertet. Most még pici fenntartásaim vannak azt illetően, hogyan fogom viselni a számomra még kissé megerőltető feladatot. Az biztos, hogy én is ott leszek” – árulta el a lap érdeklődésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top