nlc.hu
Sztárok
Hajmásy Péter 8 évvel ezelőtt

Így festett modellként Hajmásy Péter

Hajmásy Péterrel nagyot fordult a világ az elmúlt években: elvált, újra szerelmes lett, a napokban pedig megszületett kisfia.

Az idén 34. születésnapját ünneplő Hajmásy Péter kosárlabdázott és modellkedett, amikor 2013-ban egy divatbemutatón megismerte Weisz Fannit.

Öt év együtt járás után örök hűséget esküdtek egymásnak, de házasságuk két év után megromlott, így elváltak.

“Rengetegen írtatok,írtok hogy ugye együtt vagyunk a Fannival..és hogy miért nincs közös kép,mi a baj,tudtok e segíteni..hihetetlen mennyire megismertetek minket es nagyon jól esik hogy ennyien szerettek! Viszont jól éreztétek és gondoltátok,hogy valami nem oke,és eddig húztuk a dolgokat hátha vissza jön az a szikra ami kell hogy együtt lehessünk úgy ahogy 7évig! Még mielőtt valaki rosszra gondolna,nincs harmadik fél..mindig is tiszteltük egymást és ezek után is így lesz! Soha nem gondoltam volna hogy ez a 7-es szám tényleg jelent valamit,de sajnos van benne igazság!” – fogalmazott akkor Hajmásy Péter.

Hajmásy Péter modellként

Hajmásy Péter 2018-ban (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

Újra rátalált a boldogság

Hajmásy Péterre, becenevén Hagymára ismét rátalált a szerelem Nádai Anikó személyében, akinek kezét még tavaly, Dominikán kérte meg az egykori sportoló. A párnak pedig nemrég megszületett első közös gyerekük, Alex.

Hajmásy Péter modellként

Hajmásy Péter és Nádai Anikó boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„Jó reggelt, nagyvilág! Hajmásy Alex vagyok, 4140 gramm és 55 cm! Anya és én is rendben vagyok” – írta Péter. 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top