nlc.hu
Sztárok

Rogán-Gaál Cecília megmutatta 3 hónapos kisfiát

Rogán-Gaál Cecília megmutatta a három hónapos kisfiát

Áprilisban jött világra Rogán-Gaál Cecília harmadik gyereke, akiről most fotót is mutatott a két idősebb fia társaságában.

Rogán-Gaál Cecília április 23-án osztotta meg, hogy megszületett Szendrei Dániellel közös gyermeke, aki a Fülöp nevet kapta. Az egykori politikusfeleségnek, most üzletasszonynak már van két gyermeke első férjétől, Rogán Antaltól, mindketten fiúk, Dániel 13 éves, Áron pedig 10 éves.

Rogán-Gaál Cecília most egyetlen képen mutatta meg a három fiát, köztük a három hónapos Fülöpöt, akit a legidősebb fiú, Dániel tart a kezében:

Korábban az üzletasszony azt mondta, nagyon nagy boldogság számára a három fiú. „Ahogy mondani szokták: a rutin meg az évek, nagyon más így pár évvel később szülni, mint ilyen húszon nagyon elején. Ennek minden pillanatát élvezem, egy felszabadult, boldog babázás, mert az ember valahogy nem olyan feszült már” – fogalmazott Rogán-Gaál Cecília, aki öt héttel a szülés után már edzett. 

(Kiemelt kép: Zsigmond László / nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top