nlc.hu
Sztárok

Kasza Tibit sokan féltik a kétlaki élet miatt

Kasza Tibit sokan féltik a kétlaki élet miatt: „Ott vagyok otthon, ahol a feleségem és a két gyermekem van”

Ő viszont egyáltalán nem aggódik.

Kasza Tibi nemrég azt nyilatkozta, hogy már régóta gondolkoznak családjával a kétlaki életen és hamarosan meg is lépik: külföldre költöznek. A műsorvezető jelenleg is a TV2 szerződött munkatársa, így amikor forgat, akkor hazatér pár hétre, míg a felesége és a két gyermeke külföldön marad, ám a családjuk mindenben segítik őket.

Kasza Tibi

Fotó: TV2

„Büszke vagyok a házasságomra. Nemcsak egymás szerelmei, hanem a legjobb barátok és a legőszintébb társak is vagyunk. Tizenegy év után a mai napig az a kedvenc kikapcsolódásunk, hogy esténként a gyerekekkel sétálunk, majd miután ők elaludtak, a nappaliban beszélgetünk egy jót. Ilyenkor kimondjuk azokat a dolgokat, amik egyikünket vagy másikunkat nyomasztják, így segítünk egymásnak letenni a napi gondokat. Nincs mitől félnünk a kétlaki élet kapcsán sem, pedig sokan kérdezték, mi lesz velem a cimborák, a barátok nélkül. De én annyira szeretem az együtt töltött időt a családommal megélni, hogy ott vagyok otthon, ahol a feleségem és a két gyermekem van. Legyen szó a világ bármelyik pontjáról, nekem ők hárman jelentik a stabilitást, a biztonságot és a nyugalmat” – mondta a Story magazinnak a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top