nlc.hu
Sztárok

Veszélybe került Végvári Ádám hangja

„Óvatosan kell vele bánni, mert veszélyes szer” – szteroidokkal tették rendbe Végvári Ádám hangszálait

A Neoton Família sztárja megbetegedett, ezért volt szükség a szteroidokra.

Végvári Ádám nem olyan régen súlyos hangszálgyulladást kapott, amelyre korábban sosem volt példa. Sajnos a gyógyuláshoz nem volt elég, hogy pár hétig pihenteti a hangját a Neoton Família frontembere, az orvosok másfajta kezelés mellett döntöttek.

Végvári Ádám

Végvári Ádám (Fotó: Birton Szabolcs)

Elsőre ijesztő volt, mert korábban sosem volt még ilyen betegségem. Allergiás vagyok ugyan mindenféle szöszmöszre, amely miatt a hörgőim érzékennyé váltak, többször volt már mindenféle légúti bajom, de öt évtizede a pályán vagyok és a hangszálaimmal eddig sosem volt baj – mesélte a Blikknek a zenész. – Két-három koncertet meg is csináltam úgy, hogy éreztem, nincs minden rendben, de nem vettem komolyan. Aztán amikor elmentem orvoshoz, kiderült, ki kell hagynom koncertet is, amely mindig ijesztő. Végül egy szteroidos gyógyszerrel hoztak rendbe, ami segített, hogy visszatérhessek a színpadra, de óvatosan kell vele bánni, mert veszélyes egy szer.” 

Végvári azt mondja, már nem a régi: egy-egy hétvégi fellépés sokkal jobban lefárasztja, mint korábban. Az utóbbi időben több problémával is szembe kellett néznie, például keringési zavarokkal, vagy vakbélgyulladással

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top