nlc.hu
Sztárok

Járai Márk a ZamJam-en

Járai Márk: „Az egyik szívügyem a Cseh Tamás hangulat továbbvitele”

Járai Márk is fellép a ZamJam-en.

A Kool and the Gang, Shaggy és Geszti Péter is fellép a MOL Nagyon Balaton új eseményén. A ZamJam július 28-tól 3 napon át Zamárdi több helyszínén várja a közönséget zenével, képzőművészettel, gasztronómiával, gyerekprogramokkal és irodalommal. Lovasi és Járai Márk a kilátónál lép fel, a Balaton partján napközben jazz-koncertek lesznek, az éttermek teraszain dj-k és írók várják a vendégeket. A minőségi butikfesztivál házigazdája Tilla.

Járai Márk ennek kapcsán a legjobb balatoni élményeiről mesélt: a legtöbb a gyerekkorához köthető. „A Balatonról a retró élmények maradtak meg. Az, hogy a játékgépnél játszom, próbálok végigvinni egy játékot és kérem a húszasokat apukámtól állandóan. Nagyon boldog gyerekkornak éltem meg ezt az időszakot, amikor rendszeresen jártunk oda. Zamárdi például fontos pontja volt az életemnek” – mondta Márk az nlc videójában, valamint azt is elárulta, hogy az új kedvenc helyszíne Tihany, ahol már többször zenélt is.

Járai Márk

Járai Márk is fellép a ZamJam-en

A Halott Pénz énekese egy speciális esttel készül a ZamJamre. „Az egyik szívügyem a Cseh Tamás hangulat továbbvitele. Három évvel ezelőtt összeraktam egy Cseh Tamás estet, hónapokon át készültem rá. Hadarok eléggé, emiatt járok beszédtechnika tanárhoz is.”

Márk egy mondat erejéig arra is kitért, hogy korábban csak háttérzenész volt, de nagyot fordult vele a világ azóta. „A számokkal szeretném átadni az én saját valómat” – zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top