nlc.hu
Sztárok

Így vitáznak Járai Mátéék

Járai Máté a feleségével való vitáiról: „Előfordul, hogy kiteszem az autóból, és elhajtok”

Huszonhárom éve van együtt Járai Máté a feleségével, Kírával. Most elárulta a házaspár, mi jellemzi, amikor "csúnyán" összekapnak.

Járai Mátéék házassága sem mentes a veszekedéstől. A story.hu-nak adott miniinterjúban többek között a vitáikról is vallottak, valamint arról, mennyire haragtartóak.

Járaiék

Járaiék 23 éve vannak együtt – Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central

Általában már vita közben elröhögjük magunkat, ha mégsem, akkor változó, hogy melyikünk kezdeményez” – árulta el Járai Kíra a békülésekről. Férje szerint a vitáik többsége nevetésbe fullad: “Nagyon vicces, amikor halál komolyan véve magunkat kajabálunk“.

Járai Máté arról is mesélt, hogyan zajlik nála az, amikor haragban van a párjával. “Egyszer, kétszer előfordul, hogy kiteszem az autóból, és elhajtok… Teszek egy kört, és visszamegyek érte, nagyjából ennyi!” – vallotta be. Felesége pedig azt is elmondta, hogy a leghosszabb “haragszom rád” időszak talán egy napig tartott, de az náluk tényleg hosszúnak számít.

Olvass még a Járai házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top