nlc.hu
Sztárok

Először adott interjút Berki Mazsi férje halála óta

„A gyászidőszak még bőven tart” – először adott interjút Berki Mazsi a férje halála óta

A mai napig vannak pánikrohamai, de lánya az, aki életben tartja őt.

Berki Krisztián május elején, váratlanul elhunyt, özvegye, Berki Mazsi egyedül maradt az akkor még csak féléves kislányukkal, Emmával.  

Berki Mazsi

Berki Mazsi a Reggeliben

A gyászoló édesanya egy időre Balira vonult el, hogy rendbe tegye a lelkét, ahonnan nem olyan régen tért vissza. Most először állt kamerák elé, és az RTL Klub Reggeliben elmondta, hogyan érzi most magát. 

Nem vagyok még túl a történéseken, azt gondolom, hogy a gyászidőszak még bőven tart. Talán, és ezt szeretném hangsúlyozni, talán majd idő fogja ezt egyszer körbenőni. De ez egy végtelen történet, sajnos. Azt mondják, hogy a gyász feldolgozás az egy évig, de akár három évig tarthat. Aki nekem segít ebben, az azt mondja, hogy jó úton vagyok, mivel hullámzóm, az érzések előtörnek bennem, néha még jelentkeznek pánikrohamok, viszont nagyon jól kezelem. Anyaként nincs is más választásom. Nincs olyan opció, hogy elengedjük magunkat. Anyaként helyt kell, hogy álljunk, ott kell, hogy legyünk. Nincs az, hogy én egy napra kiveszek egy szabadságot, egy kicsit pihenek, egy kicsit depressziós leszek. Helyt kell állni az életben, és az élet az megy tovább” – mondta Mazsi, aki arról is beszélt, hogy Balin sikerült annyira megerősödnie, hogy elhatározta, ősszel mégis elindítja Emmazsi baba-mama táborát. Imád más anyukákkal és gyerekekkel egy közösségben lenni, és ezzel is szeretne segíteni más egyedülálló anyukákon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top