nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda lejáratott egy felvágós férfit az étteremben

Azzal hencegett egy férfi, hogy lefeküdt Zimány Lindával – nagyon beégette a modell

Sarkára állt Zimány Linda, amikor egy vele kapcsolatos álhír ütötte meg a fülét.

Meglepő sztorit osztott meg a nézőkkel Zimány Linda a Pénzt vagy éveket! legutóbbi adásában. A 36 éves modell – aki Budavári Fülöppel szállt versenybe a 10 millió forintos nyereményért a TV2 tippelős gameshow-jában – elárulta, hogy egyszer meghallotta, ahogy egy férfi azzal hencegett a háta mögött, hogy eltöltöttek együtt egy forró éjszakát. Zimány Linda elmondta, mit tett ezt követően.

Zimány Linda

Zimány Linda alaposan beégette az álhír-terjesztőt – Forrás: TV2 / Pénzt vagy éveket! – videó

Rólad is mondtak már a hátad mögött olyat, amit egész véletlenül hallottál egy étteremben. Valaki egy picit megünnepelte a veled való kapcsolatát” – vezette fel a történetet a műsorvezető, Kasza Tibi.

Így igaz. Ültem egy étteremben, ez körülbelül 10 évvel ezelőtt volt, és felkaptam a fejemet, mintha a nevemet hallottam volna. Egy úriember éppen azt ecsetelte a barátainak, hogy mi milyen formában voltunk együtt. Ez plusz 18-as karika. Ezért lepődtem meg én is. Végighallgattam, aztán felálltam az asztaltól, és gondoltam, bemutatkozom neki, hogy ha még eddig nem találkoztunk, akkor viszont szeretnék személyesen bemutatkozni, mert én nem emlékszem, hogy ismernénk egymást. Úgyhogy neki nagyon kellemetlen volt a barátai előtt. Kicsit rosszul is éreztem magam, hogy lett volna neki egy jó napja, hogy azt gondolják róla: tényleg férfi! Én meg ezt elrontottam. És utána az volt bennem, hogy hány ilyen sztori lehet a háttérben, amit nem is hallok. (…) Én nem nevettem ki, hanem teljesen komolyan bemutatkoztam” – mesélte a modell.

Olvass még Zimány Lindáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top