nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda a jótékonysági esten

Sharon Stone-nal vacsorázott Zimány Linda, nagyszabású jótékonysági gálán járt a modell

Zimány Linda gyakran utazik Amerikába.

Zimány Linda nemrégiben elindította a saját márkáját, amit egy hatalmas bulival ünnepelt meg. A modell ezután Amerikába utazott, ahol szuper programokon vett részt, ezekről pedig gyakran posztolt. Az örömét azonban beárnyékolta a Sberbank-botrány, nagyon sok pénzt veszített, de próbált pozitívan kijönni belőle.

zimány linda

Zimány Linda (Fotó: Instagram)

Hivatalos volt egy jótékonysági vacsorára is, ahol többek között Ashley Simpson, Sharon Stone és Caitlyn Jenner is megjelent – erről mesélt a Reggeliben. „Miamiban nyaraltam egy barátnőmnél, ott futottam össze a Los Angeles-i barátaimmal. Mondták, hogy lesz a Grammy után egy jótékonysági gála, amit már sokadjára rendeznek meg. Ez egy nagyszabású jótékonysági vacsora, ahol árva vagy elhagyott gyerekek taníttatására, életük rendezésére gyűjtenek. A belépő 5 ezer dollár volt fejenként és körülbelül 150-en voltunk” – részletezte a modell.

„Miley Cyrus beteg lett, ezért nem tudott fellépni, Jessie J énekelt helyette” – árulta el Zimány Linda, aki családiasnak nevezte a légkört és nagyon jól érezte magát a rendezvényen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top