nlc.hu
Sztárok

Zimány Linda külföldön ismerkedik

Zimány Linda Miamiban könnyebben ismerkedik: „Van bennem szorongás az itthoni életben”

Nem csak párkapcsolat szempontjából.

Zimány Linda vágyik már a családalapításra, de régóta tengeti egyedül a mindennapjait. A modell úgy érzi, a karrierje már rendben van, ha pedig egyszer rátalál a szerelem, azt sem szeretné majd nagydobra verni

Zimány Linda

Zimány Linda a Reggeliben

Nem olyan régen Miamiban járt, ahol sikerült rendesen kipihennie magát. A tapasztalatairól és arról, miért érzi úgy, hogy külföldön könnyebben ismerkedik, a Reggeliben mesélt. 

Kicsit felszabadultabb vagyok, azt veszem észre magamon. Könnyebben ismerkedem, nyitottabb vagyok az emberekre, nagyon érdekes. Van bennem nem kicsi szorongás az itthon lévő életben az ismertségem miatt, ez valahogy feloldódik kint. Én elismerem, hogyha elmegyek a barátnőimmel vacsorázni és valaki rám néz, akkor egy jégkirálynőt lát, pedig nem ilyen vagyok. De bennem is van egy bizalmatlanság” – mesélte Linda, aki azt is hozzátette, ezért a legtöbben inkább interneten vagy ismerősökön keresztül próbálnak vele megismerkedni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top