nlc.hu
Sztárok

Több, mint 200 kilósan tér vissza Brendan Fraser

Több, mint 200 kilósan tér vissza a képernyőre a 90-es évek sztárja, Brendan Fraser

A Stranger Thingsből ismert Sadie Sink is feltűnik majd Fraser mellett.

A 90-es években nők százai voltak oda az akkor szívdöglesztő Brendan Fraser-ért, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Múmia, Bájkeverő vagy a Tintaszív. 

Brendan Fraser

Brendan Fraser (Fotó: Getty Images)

Majd Fraser egyre gyengébb művekben kapott szerepeket, és el is tűnt hosszú időre a képernyőről. Pár éve azt mondta, eltűnésének két oka volt, az egyik, hogy az akciójelenetek tönkre tették a szervezetét, a másik pedig, hogy szexuális zaklatás áldozata lett. Ebben az időszakban el is veszítette egykori vonzó külsejét, és rengeteget felszedett. 

Brendan viszont nem sokára ismét szerepelni fog. A Bálna című filmben egy 272 kilós angoltanárt, Charlie-t fogja alakítani, aki szeretné felvenni a kapcsolatot tőle elidegenedett tinédzser lányával. A filmet Darren Aronofsky rendezi, aki Instagram-oldalán osztott meg egy fotót a színészről, ami sokkolta az embereket. Természetesen a színészt elmaszkírozták, tehát nem ennyire kövér a valóságban. 

A Bálna a szeptemberi, Velencei filmfesztiválon lesz bemutatva. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top