nlc.hu
Sztárok

Muri Enikő koronavírusos lett

„Gyengének érzem magam” – elkapta a koronavírust Muri Enikő

Az énekesnő mindent megtesz annak érdekében, hogy jobban legyen.

Lassan három éve már, hogy tart a koronavírus járvány, és kevesen vannak, akik még ne estek volna át a betegségen. Ilyenek közé tartózott az énekesnő, Muri Enikő is. 

Muri Enikő

Muri Enikő (Fotó: Instagram)

Most viszont Instagram-oldalán jelentette be, hogy ő is elkapta a vírust. 

Tegnap kiderült, hogy elkapott ez a hülye kór. Két évig sikerült ezt elkerülnöm, de sajnos eddig tartott. Ami a bosszantó az egészben, hogy így nem tudok dolgozni, nem tudok hazalátogatni a szüleimhez Nyíregyházára, és bevallom őszintén, az is bosszant, hogy itthon kell lennem. Nyáron. Amikor jó az idő. A klíma nem esik jól, ahogy a meleg sem. Túl rég voltam beteg (hála Istennek), és elfelejtettem milyen az, amikor az ember ágynyugalomra van ítélve. Folyamatosan azt érzem, hogy ha már itthon vagyok, akkor csináljunk valamit, takarítás, pakolás, de mire belekezdenék, már le is kell ülnöm, mert gyengének érzem magam. Illetve egész nap fáj a fejem. Ez biztos normális. Nem tudom. Remélem napról-napra jobban leszek!” – írta bejegyzésében Enikő, aki arra is felhívta követői figyelmét, hogy ha úgy érzik, csak megvannak fázva, akkor is csináljanak tesztet, nehogy másokat is megfertőzzenek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top