nlc.hu
Sztárok
Janicsák Veca a kommentekről

„Azon túl vagyok, hogy azzal foglalkozzam, ismeretlen Piroskák mit gondolnak az életemről” – Janicsák Veca a kommentekről

Szerinte az emberek hajlamosak a rosszat jobban felvenni, mint a jót.

Janicsák Veca és volt férje, Ladányi Jancsó Ábel év elején váltak el. Azóta az énekesnő a munkába temetkezett, de nem olyan régen elárulta, készen áll már az új szerelemre

Janicsák Veca

Janicsák Veca a Mokkában

A Mokka vendégeként arról mesélt, milyen új irányt vett a zenei karrierje, és hogy a színpadon szívesen mesél az érzéseiről, de máshol már nem annyira, hiszen rengeteg a rosszindulatú ember. 

Mindig is nagyon őszintén kommunikáltam, de mindig van az emberben egy félsz, hogy ne a rossz oldalát vegyék le a dolgoknak. De ezen túl kell egyszer lépni – kezdte Veca. – Azon már túl vagyok, hogy azzal foglalkozzam, hogy számomra ismeretlen Piroskák mit gondolnak az én életemről, vagy az életem döntéseiről. Nehéz egyébként. De van egy nagyon mély pont általában, amikor rájössz, mert kapsz egy-két olyan kommentet, amire azt mondod, hogy „Na jó, ezt már nem vehetem magamra, mert ha ezt magamra veszem, az egész életem egy katasztrófa lesz.” Nem beszélve arról, hogy mindig elfelejtjük, hogy mellette vannak pozitívak is, és azt nem vesszük annyira fel. Egy rosszat jobban felveszünk, mint tíz jót.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top