nlc.hu
Sztárok

Celebek álltak ki Király Linda mellett

Több celebtársa is kiállt Király Linda mellett, aki kiosztotta a negatív kommentelőket

Az énekesnő szerint ez rossz hatással lehet a fiatal követőire is.

Király Linda hosszú utat tett meg. Pár évvel ezelőtt az orvosok közölték vele, hogy agyalapi mirigyes adenómája van, és ez pajzsmirigy alulműködést is előidézett nála, ami miatt jó pár kilót felszedett. 

Király Linda

Király Linda (Fotó: Instagram)

Azóta rengeteget küzdött a plusz kilókkal, és sikerült is megszabadulnia nem kevéstől. Viszont sem a betegsége, sem a fogyása nem érdekli a rosszindulatú kommentelőket, akik pár nappal ezelőtt egy nyaralós fotója alatt álltak bele az énekesnőbe. Linda hosszú posztban reagált nekik. 

Ez a fotó megjelent rólam az olaszországi nyaralásomról és olyan kommenteket láttam hogy „megérett a disznó vágásra”, „jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából”, „Úr Isten milyen dagadt” . Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet/megélhetés mindenki számára, és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze de hogyha ettől jobban érzi magát az az ember aki erről ír kommentet akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni hogy segítsek és erőt adjak. Nem vagyok képes csöndben maradni ha másokat azért bántanak/ítélkeznek, amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni és helyre rakni. Igen, tudom nem vagyok vékony és nem is érdekel, ha őszinte vagyok.. viszont Számtalan fiatal van aki látja ezeket a kommenteket es teljesen torz kép alakul ki bennük mert azt látják hogy hiába dolgozik valaki keményen és épít fel egy karriert a tehetségével mert úgyis csak arról lesz szó hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel! Nagyon különlegesek vagyunk és szomorúnak tartom hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyen fajta egymás rombolásában” – írta a bejegyzésében Linda, ami alatt többen is kiálltak mellette. 

Én is pont tegnap kaptam hasonló bántást. Ezeknek az embereknek, akik Téged és mindenki mást is kritizálnak igazából magukkal nincsenek kibékülve. Az élet is fáj nekik. Ettől Te nem leszel kevesebb, és ők sem lesznek többek. Szeretünk Linda, fantasztikus Nő vagy!” – kommentelte Megyeri Csilla. „Én egy gyönyörű, erős nőt látok! Aki mellesleg baromi nagy tehetség. Aki ezt nem látja, önmagát sem látja” – tette hozzá Ábel Anita

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top