nlc.hu
Sztárok

Nádai Anikónak elege lett, kiosztotta követőit

Hajmásy Pétert súlyos vádak érték, Nádai Anikónak elege lett, kiosztotta követőit

Hajmásy Péter szombaton tartotta a tejfakasztó buliját, melyen egyesek szerint kissé túlságosan is kirúgott a hámból.

Sokan arra gyanakodtak, hogy félrelépés történt Hajmásy Péter tejfakasztó partiján, ezért rengeteg figyelmeztetés érkezett Nádai Anikóhoz. A műsorvezető tiszta vizet öntött a pohárba:

„Kedves mindenki! Megkaptam én is a ‘pikáns’ képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon! Tegnap este tartotta Péter a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem, nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését. Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen… Előfordulnak. Úgy hiszem, valakihez hozzászólni nem bűn.

Hajmásy Péter tejfakasztó bulija

Fotó: Schumy Csaba/solwee

Kérek mindenkit, aki ‘jót akar’, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam!!!” – írta Anikó közösségi oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top