nlc.hu
Sztárok

Workshopja miatt támadták Rácz-Gyuricza Dórit

Rácz Jenő feleségét betámadták az influenszer anyukák

Rosszindulatú anyukák céltáblája lett Rácz-Gyuricza Dóri, aki csupán kendőzetlenül akart mesélni a kismamaság megpróbáltatásairól.

Rácz Jenő felesége a saját tapasztalataiból kiindulva úgy döntött, nem hagyja magukra a frissen szült kismamákat. Ám a tapasztaltabb anyukáknak ez egyáltalán nem tetszett, és olyan kritikát fogalmaztak meg Rácz-Gyuricza Dóriról, aminek hatására majdnem megfutamodott – írja a Story magazin.

Rácz-Gyuricza Dóri

Férje biztatására mégsem állt el az anyaságról szóló workshopjától Rácz-Gyuricza Dóri (Fotó: Sajtóklub RTL Klub / / Central Médiacsoport / Central)

„Meghirdettem a workshopot, és még aznap eljutott hozzám a hír, hogy több tízezres követőtáborral rendelkező influenszeranyukák írják az oldalukon, mégis mit képzelek magamról – ’3 hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról!’ (…) Borzasztó rosszulesett. (…) Egy pillanatra meg is fordult a fejemben, hogy ezután ki sem teszem a videómat. Jenő mondta, hogy ne butáskodjak, rengeteg munkám van benne, semmi ártót nem mondok, sőt őszintén beszélek a kényesebb témákról is, és ha csak egy anyuka azt érzi majd, miután megnézte a videót, hogy nincs egyedül, már megérte” – mondta el a sztárséf felesége, aki nem tanácsokat akar osztogatni, hanem a saját élményeiről mesél kendőzetlenül.

Szó sincs arról, hogy bárkinek én akarnám megmondani a tutit, mint ahogy azt sem gondolom, hogy 4 hónap után már mindent tudok az anyaságról” – magyarázta Rácz-Gyuricza Dóri, aki 4 ezer forintot kért a tanfolyamért. Azt viszont meglepődve tapasztalta, hogy napok alatt csökkent a követőinek a száma. „Még a videó kikerülése előtt, csupán a ’botrány’ miatt több százan kikövettek. Akkor kissé hátra is hőköltem” – mesélte a Rácz Jenő párja, aki viszont annak nagyon örült, hogy a workshopja után több százan írtak neki, mondván mennyire hasznos volt a kitárulkozása.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Rácz-Gyuricza Dóriról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top