nlc.hu
Sztárok

Till Attila egy szarvasmarha miatt került veszélybe

Till Attila egy 600 kilós szarvasmarha miatt került veszélyes helyzetbe

A TV2 új vetélkedőjének forgatásán kellett Tillának összebarátkoznia a hatalmas állattal.
Till Attila a Város vs Vidék című vetélkedőben

Augusztus 8-án indul a TV2 vadonatúj vetélkedője, a Város vs Vidék, amelyben háromfős csapatok – köztük civilek és többek között sztárok is – versenyeznek a milliós nyereményekért. A produkció két házigazdája Gáspár Zsolti és Till Attila lesz, utóbbi mesélt a Borsnak a forgatás nem mindennapi élményeiről.

Imádtam minden pillanatát, de azért volt veszély is, mert a forgatás miatt a szarvasmarha meg volt ijedve. Volt rajta egy nyakörv és két ember fogta, de illúzió, hogy egy 600 kilós állatot meg lehet fogni. Fokozatosan édesgettem oda és etettem is közben. Tejet akartam kérni tőle a reggeli kávémba, de csak a 18. próbálkozásra sikerült, előtte körbe-körbe kergettük egymást az oszlop körül

– idézte fel a kalandot Tilla.

A műsorvezető azt is elárulta, hogy igazi városi embernek tartja magát, egyelőre nem szívesen költözne el Budapestről, de elképzelhetőnek tartja, hogy később majd megváltozik a véleménye.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top