nlc.hu
Sztárok

Singh Viki az elfogadásról

Singh Viki nem érti, miért inspirálja elfogadásra a követőit az M-es méretével

Az énekesnő félelmetesnek tartja, hogy az ő méreteivel elfogadásra inspirálja a követőit.

Singh Viki korábban többször is beszélt róla, hogy kemény diétákat és edzéstervet követett, hogy az alakja tökéletes legyen. Két éve nagyon sokat fogyott, azóta pedig tartja a súlyát – ahogy azt a videójában elmondta, M-es a mérete. Éppen ezért nem érti, miért írják neki a követői, hogy inspirálja őket az elfogadásra, hiszen az ő méretei teljesen normálisak.

Singh Viki

Fotó: TV2

„A NORMÁLIS női test, az nem jelent TÚLSÚLYT!! Az M/L az NEM KÖVÉR!!! De még az XL sem!!! A hajamat eldobom az ilyen kommentektől!! Nyilván jólesik, de azért valljuk be hogy ijesztő, hogy merre felé tart a világ, és hogy teljesen normális, csinos lányoknak mennyire nincs önbizalma! Mennyire sulykolják azt belénk, hogy csak az a szép, aki 20 kg vasággyal!” – írja a posztban Singh Viki, majd hozzáteszi, őt is zavarja pár dolog a testén, de nem annyira, hogy drasztikus diétába kezdjen emiatt.

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy sokan vágynak olyan alakra, mint amilyen neki van, többen még plasztikai sebészhez is fordulnak emiatt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top